OTRS megoldásaink

Folyamatállapot megjelenítése az ügyintézői felületen

2016-11-08 09:17:00 Gyaraki László

Az OTRS folyamatkezelés funkciója hatalmas segítség azoknál a vállalatoknál, ahol a napi működésükhöz szükséges folyamatokat az OTRS használatával kezelik. A folyamatok akár igen összetettek is lehetnek, és az ügyintézők nem mindig látják át, hogy egy adott eset éppen hol tart. Számukra készült el a Folyamatállapot modul.

Legördülő dinamikus mező értékeinek sorrendje

2016-04-13 17:47:00 Úr Balázs

Az OTRS támogatja a dinamikus mezők hozzáadását a jegyekhez, amelyek a különböző jegyképernyőkön jeleníthetők meg. A legördülő dinamikus mezők lehetséges értékei ábécé sorrendben lesznek felsorolva, amely problémát okozhat abban az esetben, ha fontos lenne a megadás sorrendjében megjeleníteni az értékeket. Egy kiegészítő segítségével kulcs szerint is rendezhetővé válnak az elemek.

Ügyfélkvóta beállítása és megjelenítése

2016-04-10 20:21:00 Úr Balázs

Gyakran előforduló eset, hogy az ügyféllel olyan szerződést kötünk, hogy egy bizonyos havi vagy éves díj ellenében támogatást vehet igénybe a szerződésben meghatározott időkeret erejéig. Ha az ügyfél túllépi ezt a kvótát, akkor további díjat kell fizetnie. Az OTRS egy apró beállítással segítségünkre lehet abban, hogy folyamatosan tájékoztassa az ügyintézőket az ügyfél hátralévő kvótájáról.

A winmail.dat megnyitása OTRS-ben

2016-04-06 18:41:00 Úr Balázs

A Microsoft Outlook néha egy winmail.dat fájlt csatol a levélhez, amely az eredeti mellékleteket tartalmazza. Az a fájl szabadalom-védett formátummal kódolt, és a Microsoft Outlooktól eltérő levelezőklienssel nem lesz képes az eredeti mellékleteket elérni. Az OTRS azonban egy bővítmény segítségével képes az ilyen típusú mellékletek megnyitására.